Nočné zázraky na matraci z pamäťovej peny

Nočné zázraky na matraci z pamäťovej peny

Ak by ste po prečítaní obsahu mali doplňujúce otázky, kontaktujte ma.

Veríte na zázraky, ktoré sa dajú na matraci z pamäťovej peny zažiť?

Veríte na zázraky ktoré sa dejú v noci bez nášho vedomia? Jeden z nich je kvalitný spánok a jeho účinky na nás chlapov, keď sa fajnovo vyspíme.  

Keď kvalitne spíte, tak sa vám produkuje hormón sýtosti a vďaka tomu sa ľahšie chudne, či udržiava váha. Tiež sa viac produkuje testosterón a tak je chlap vďaka super spánku viac chlapom.

zázraky s chudnutím na matraci z pamäťovej peny sa skutočne dejú

Kto má blbý matrac, ten má bieli sex. Kto má matrac s kúskom pamäťovej peny, ten má dobrý sex.  

Viete o tom, že biely sex sa nazýva to, keď idete vyžierať  chladničku v noci? : )) 

Keď dobre spíte, tak ste viac odolný, nežeriete toľko, viete jesť kontrolovane a máte chuť si to jedlo zapísať do tabuliek.  

Čo je na matraci z pamäťovej peny tak úžasné, že toto hore vám vie zabezpečiť?

Vitajte na týchto stránkach, kde nájdete tiež matrace z pamäťovej peny a revolučný spánkový zážitok. Už nikdy nebudete musieť trpieť bolesťami krížov, alebo nespavosťou, pretože tento matrac je navrhnutý s jediným cieľom – poskytnúť vám maximálny komfort a kvalitný spánok. 

Prečo práve na matraci z pamäťovej peny môžeme mať naj spánok?

Pamäťová pena, známa aj ako visco-elastická pena, je materiál, ktorý sa dokáže prispôsobiť tvaru vášho tela a reagovať na jeho tlak. Je to inteligentná pena. To znamená, že matrac poskytuje optimálnu podporu a tlmí tlak v oblastiach, kde to potrebujete najviac. Vaše telo sa pohodlne ponorí do matraca, čo vytvára dojem mierneho objatia a maximalizuje relaxáciu. Napríklad pustí vám rameno dnu. Ak máte tuhý matrac vytláča vám rameno a z toho sa otáčate, a budíte. Ilustračný obrázok napovie viac.

zázraky s chudnutím na matraci z pamäťovej peny zapusti rameno

Matrace z pamäťovej peny a ich výhody 

Podpora chrbtice: Tento matrac je navrhnutý s ohľadom na zdravie chrbtice. Pomáha udržiavať správnu polohu tela, čo znižuje riziko bolesti chrbtice a iných muskuloskeletálnych problémov. 

Minimálny prenos pohybu: Ak spíte so svojím partnerom, nechcete sa prebúdzať pri každom jeho pohybe, matrac z pamäťovej peny minimalizuje prenos pohybu, čo znamená pokojný spánok pre oboch. 

Udržiavajú vás v plynulom spánku: Spánok na matraci z pamäťovej peny vás pekne prevedie piatimi fázami spánku, pretože sú anti-dekubitné, čiže odstraňujú protitlak a tak si pekne bez vyrušovanie prejdete piatimi fázami spánku a tak sa potom cítite ráno silný, máte chuť aj na tri kolá, a máte viacej ťahu na bránu a tak viac peňazí.  

Nechcem vám nahovoriť, že máte vlastne ten matrac potom zdarma, ale je to tak nejak. : ))

Ako vybrať správny matrac?

Pri výbere matracov je dôležité zvážiť vaše individuálne potreby. Ak preferujete tvrdší povrch, vyberte matrac s hustou studenou penou, alebo pružinou a na nej nízka vrstva pamäťovej peny.  

Naopak, ak máte radi mäkký povrch, zvoľte nižšiu výšku studenej peny, alebo pružín a pamäťovej peny nech je tam veľa. Min. 5 cm. Ideálne je, nech sa dajú na matraci nastaviť 4 pocity.  

Vnímajte svoje telo počas skúšania na predajni:

Čo vám hovorí tá časť tela, ktorá je pre vás dôležitá? Ako vám telo ukazuje to, či je rameno dostatočne zapustené a či panva moc nepadá, alebo nie je v oblasti krížov nejaký tlak, či ťah? Ako sa cítite na matraci? Ležíte a ste ok? Alebo sa mrvíte, a snažíte sa zapustiť telo do tej tvrdej peny a ne ide to? 

Ide o to, že matrac sa má nám prispôsobiť, nie my jemu. Tiež by vás mal podržať a zároveň dokázať uvoľniť. Dá sa to veľmi rýchlo zistiť ak máte kvalitného sprievodcu výberom matracov.  

Investujte do svojho spánku a zlepšite svoj život

S týmito matracmi z pamäťovej peny a vankúšmi. Vaše telo si zaslúži najlepšiu podporu a komfort, a ja som tu, aby som vám to poskytol správnym poradenstvom pri výbere vášho matraca. 

 Objednajte sa ešte dnes, urobte prvý ťah k lepšiemu životu. Začnite cítiť silu a pohodu vďaka zázrakom, ktoré sa dajú na matraci z pamäťovej peny zažiť.  Ja vám s tým rád pomôžem. Stačí urobiť ten správny ťah.   

Ďalšie informácie

Presné informácie o tomto produkte zistíte po stlačení talčidla Chcem vedieť viac

Check out more like this…

Product

Reviews

recenzia

Pridajte prvú recenziu pre “Nočné zázraky na matraci z pamäťovej peny”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Limited Time SALE!

O 21% lepší spánok pre muža

Zatavte sa na kávičku a pri tom zistiíte, ako nájsť ten ideálny matrac pre vás.

luft.sk
email a spánku

Pridajte sa ku chlapom, ktorí dobre spia. Majú vynikajúce výsledky a silu za troch.

Kľúčom k palivu je super inteligentné heslo: Vaše meno a váš e-mail

Ďakujem za prejavenú dôveru a hlavne Gratulujem k rozhodnutiu investovať do seba!

Pin It on Pinterest

Share This